EXPOSITIE

 

Verwacht

PRESENTATIE URBAN ARTS & PRINTS I + II
Vr. 10 sept, 19.00 u.
expo t/m 17 aug.

Kom kijken naar de resultaten van het Urban Arts Projects!

In het voorjaar ging het eerste traject van Urban Arts aan de start, hierna is het programma iets aangepast en gingen super gemotiveerde deelnemers in de zomer aan de slag met Urban II in samenwerking met Achterban Werkt!. Het resultaat is nu in deze korte presentatie te zien met gezeefdrukte posters, T-shirts, stickers, flyers en wellicht ook met een klein optreden van een van de deelnemers.

De Grafische Werkplaats biedt speciaal aan talentvolle jonge mensen (<30 jaar) in de Urban Arts Den Haag om hun eigen producten te ontwerpen en deze ook zelf te drukken.

Urbangroep I: Max Frambach, Samira El Messaoudi, Danai Tsigkanou en Georgina Athanasopoulo .
Urbangroep 2: BM, RNDM, Jack Faded, Durden.
Docenten: Julian Sirre, Jerney de Wilde en Bertus Gerssen. Gastdocent: Erwin Verkade
Presentatie is t/m 17 september op maandag, woensdag en vrijdag 10.00-17.00 u. en op afspraak.

Dit project is mede mogelijk door Cultuurschakel.

 

EXPOSTIE UIT HET GAREEL & FRIENDS
Opening: Hoogtij#66 vr. 24 sept. 19.00-23.00 u.
( 24 sept-11 nov 2021)

De Grafische Werkplaats daagt leden van Haags kunstplatform Uit Het Gareel uit om uit hun comfortzone te stappen en iets nieuws en anders te doen dan waarvoor ze normaliter in de werkplaats komen werken. We wachten met spanning af.

Uit Het Gareel is een platform voor jonge opkomende Haagse kunstenaars. Het platform geeft zichtbaarheid aan hun werk op een toegankelijke manier, zowel offline als online, bijvoorbeeld via evenementen als de Uit Het Gareel Art Market en Uit Het Gareel Festival, exposities en via de gloednieuwe website: www.uithetgareel.nl

Deelnemende kunstenaars: Alice Mulder, Dünya Atay, Erik Muusse, Erwin Verkade, Marieke Matthijs, Marina Heuvelman, Studio Poca .