EXPOSITIE

 

Follow Analog: Analog Textile Revisited
Opening tijdens Hoogtij#57 op 24 mei
Expositie te zien tot 18 juli 2019

Een expositie op het kruispunt van beeldende kunst en design met werk van: Lidewij Corstiaans, Daniel Henry, Irene van Ophoven, Annika Syrjämäki en Ilse Versluijs.

In het project Follow Analog volgen we de kunstenaars die meededen aan het succesvolle tweejaarlijkse Festival Analog van de Grafische Werkplaats in Den Haag. In deze expositie staan de kunstenaars/ontwerpers centraal die in 2014 de masterclass van de Belgische topzeefdrukker Daniel Henry volgden en daarna exposeerden tijdens Analog Textiel in 2014. Centraal stond toen het bedrukken en bewerken van stof op verschillende manieren.

Nu, in 2019 blikken terug en kijken we vooruit. We bekijken gezamenlijk wat de grafische technieken in hun werk betekenen en reflecteren de rol van het festival. De kunstenaars laten een mix van nieuw en oud werk zien, waarbij een aantal weer opnieuw in de werkplaats aan de slag gingen.

Extra: live zeefdrukken in de Grafische Werkplaats
Breng je eigen t-shirt mee en laat deze bedrukken door de deelnemende exposanten in de Grafische Werkplaats. Dit kan tussen 20:00-22:00 u. en op=op.

Extra: za. 25 mei 16.00 u. Informele talk met Daniel Henry isw textielnetwerk Haaglanden. Gratis toegang.

Open: ma., wo. vr. 9-17.00 en op afspraak