EXPOSITIE & ONLINE

Slechte Verhalen Fikken Niet

6 maart- verlengd tot 10 juli

In Slechte Verhalen Fikken Niet creëren vier kunstenaars, Cedric ter Bals, Nina van Dijk, Romy Muijrers en Boris Windmeijer en één theoloog/filosoof, Christiaan Schoonenberg, een relaas.

Een eigen verhaal waarin zij het narratieve in de breedste zin van het woord interpreteren. Afkomstig uit diverse disciplines vertellen zij met persoonlijke archieven hun verhaal. Door het narratieve als verbindende factor en door hun nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken verwachten we een interessante en diepgaande tentoonstelling.

De werken zijn ook te bestellen in onze webshop.

Door het Coronavirus is de expositie alleen online te volgen (Facebook en Instagram). Bekijk hier het filmpje van de opening op 6 maart tijdens Hoogtij. 

ONLINE EXPOSITIE

ONLINE EXPOSITIE

In deze groeiende online expositie kun je werk bekijken van kunstenaars/designers die met regelmaat in de werkplaats werken. Al het werk is gemaakt in de periode 2019-2020.

Annemarie Petri

De botanische stad
ets
50 x 70 cm.
www.annemariepetri.nl

Hoe vervelend de Coronacrisis ook is het heeft ook goede kanten. Het is heel goed voor het milieu en de CO2 uitstoot is enorm afgenomen. Je kunt dat ook ruiken wanneer je buiten loopt. Deze ets is mijn versie van de ‘groene stad’.

 

Alice Mulder

Black Hole
Risoprint
A3 (42 x 29 cm)
www.alicemulder.nl

 

Thijs Geritz

Futuro
Zeefdruk
29x42cm
www.behance.net/thijsgeritz

Gebaseerd op een terug-gevonden potloodschets uit mijn jeugd. In die schets trachtte ik snelheid en beweging weer te geven zoals de Italiaanse Futuristen dat deden.

 

Lukie de Bree

Textiel
Stof aan de meter, 2019
www.lukiedebree.nl

Het is ontworpen voor een ‘hemeltje’ boven een kinderbedje .

De dille in het ontwerp staat voor geluk en bescherming, dat kunnen we nu allemaal gebruiken.